Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Μαχαιριά» Ζλατκόφσκι στο 90'+2'!

Η Παναχαϊκή ισοφάρισε σε 1-1 τον Ηρακλή Ψαχνών, με γκολ του Ζλατκόφσκι στις καθυστερήσεις.

Πολύ κοντά σε μια σπουδαία νίκη ήταν ο Ηρακλής Ψαχνών, αλλά η Παναχαϊκή φρόντισε να «χτυπήσει» στις καθυστερήσεις. Οι Ψαχνιώτες προηγήθηκαν με 1-0 στο 83' με γυριστό σουτ του Γουόρντεν, αλλά ο Ζλατκόφσκι με κεφαλιά στο 90'+2' ισοφάρισε σε 1-1. Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς, με σκληρά μαρκαρίσματα, ένταση, που ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή.  

Οι γηπεδούχοι μπορεί στα περισσότερα λεπτά να μην ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή, αλλά είχαν τρία δοκάρια. Ένα με τον Μπακομήτρο στο 50' και ακόμη δύο με Ίβκοβιτς και Πατσατζόγλου στο ίδιο λεπτό (58'). Δοκάρι είχε και η Παναχαϊκή στο 24', σε ένα εξαιρετικό σουτ του Μπουντόπουλου έξω από την περιοχή. Τα Ψαχνά έμειναν για τρίτο σερί εντός έδρας ματς χωρίς νίκη, ενώ η Παναχαϊκή απέφυγε να ηττηθεί για τρίτη φορά στη φετινή Football League.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Μελίσσας, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Ραπτάκης, Μπακομήτρος, Β. Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι (80' Σικαλιάς), Μπαλαράμπε, Ίβκοβιτς (86' Νικολίτσης), Ενρίκο, Γουόρντεν (90'+1' Μαναρίτσας)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Παπαδόπουλος, Κοντοχρήστος (72' Καρβουνιάρης), Άλλα (51' Φουρλάνος), Κάργας, Ασίγκμπα, Μπαλού, Γκαντιάγκα, Ζλατκόφσκι, Μπουντόπουλος, Στεργίδης (62' Πατινιώτης), Μαρουκάκης

Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Μήταρης (Αν. Αττικής), Κουρέντας (Τρικάλων)

Last modified onΚυριακή, 01 Φεβρουάριος 2015 02:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep